Мајтап

Виц: СГЗ болест


Оди пациент на лекар и после прегледот го прашува лекарот:

Докторе, што ми е?

Боледуваш од СГЗ.

Што е тоа?

Само Господ знае.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top