Мајтап

Виц: Се е зелено


Какво е небето?
Зелено.
Какво е морето?
Зелено.
Каква е тревата?
Многу јака брат!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!