Мајтап

Виц: Рицинус против кашлица


Во аптека:

Добро бе, колешке, срамота е. Пациентот ти побарал лек против кашлица, а ти си му дала рицинус.

Па? Ај сега прашај го дали ќе смее да се накашла.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!