Мајтап

Виц: Раат да се немало


Жената го буди сопругот:
Пероо! Перо бее!
Кажи.
Разбуди се. Зборуваш во сон.
Аман жено! Остави ме барем на сон да кажам нешто.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!