Мајтап

Виц: Простачки муабет


Типот на типката:
Аууу, колку си здебелена!
Простак еден! Така ли се зборува со жена?
Ах, извини, на твои години мислев дека не ти е важно.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!