Мајтап

Виц: Последната вештерка


Туристички водич у еден замок у Прага објаснуе:
У виа замок е изгорена последната вештерка.
Блажо се врте, а гледа Мара и му вика:
Брату, се гледа дека врска немаш.


Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top