Мајтап

Виц: Полиција, удари ја сам две кокошке


Ало ! Полиција ? Удари ја сам две кокошке , што да праву?

Помести ги на страну да не сметав у сообраќај и не не замарај сс глупости!

А сс њино Пежо што да праву ?
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!