Мајтап

Виц: Поклон за роденден од девојката


Оди девојка во парфимерија и прашува:
На дечко ми му е роденден, па сакам да му купам парфем. Како се движат цените?
Продавачката: Па имате до 1.500 денари до 3.000 денари.
Девојката: Заеби ко така. Ќе му дадам вечер, повеќе ќе се израдува на тоа.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!