Мајтап

Виц: Плавуша и тест за бременост


Оди плавуша во аптека:

Добар ден, имате ли тест за бременост?

Имаме.

А тешки ли се прашањата?

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top