Мајтап

Виц: Ноќта пред гинеколог


Во спалната. Мажот се врти кон жената со насмевка, но таа му возвраќа:
Разбери ме вечерва драги, утре треба до одам на гинеколог и не треба…
Тој налутено се врти на другата страна, но по кратко време пак се врти кон неа со зборовите:
Ама на стоматолог нема да одиш, нели?
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!