Мајтап

Виц: На жена не можеш да и погодиш


Наутро еден маж, заминувајќи nа работа си извадил паричникот, жена му го гледа и прашува:
Еј, види го! Од каде толку многу пари, бе?
Штедев за да ти купам подарок.
Што? Зарем толку малку заштеди?


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!