Мајтап

Виц: Милка за три бакнежи


Шета згодно девојче низ рафтовите во продавница и одеднаш стрчнува до кај продавачот:
Извинете, онаму пишува дека Милка чоколадото е на попуст. Колку чини?
За тебе три сочни бакнежи девојче, вели продавачот.
Супер. Ќе земам две, а баба ќе ви плати, вели девојчето.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!