Мајтап

Виц: Македонец во Лондон


Се враќа Македонец во Македонија после подолг престој во Лондон, па го прашуваат:
А бе, брат, како во Лондон? Ти беше ли тешко со англискиот?
Мене не, брат, ама на Англичаните да.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!