Мајтап

Виц: Магаре едно


Жената му урла на мажот:

Цел ден само лежиш! Ништо не работиш! Барем садовите да ги измиеше!

Мажот:

Не можам, ми пречат копитата.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top