Мајтап

Виц: Крај на школска година


Таткото го прашува синот:

Синко, ближи јуни, крај на школска година. Како ќе ја завршиш учебната година?

Тато, ти си фудбалер, ќе ти кажам, ќе ме разбереш. Решив да го продолжам договорот со клубот од минатата година на уште една сезона.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!