Мајтап

Виц: Крадец во куќата


Синоќа кај нас дома влезе крадец.
Аман бе!
Да, бараше пари низ куќа.
И? Што направи ти брат?
Ништо, станав и барав заедно со него.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!