Мајтап

Виц: Како ќе платите


На каса од бутик, жената полна со ќеси со нови работи, а продавачот го прашува мажот:

Како ќе платите, кеш или со картичка?

Мажот воздивнува и вели:

Со тешко срце ќе платам.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!