Мајтап

Виц: Јас или ракометот


Трпана нервозна му се дере на Трпе:
Говедо, бирај, или јас или тоа ракометот што сакаш да го гледаш.
Жено, остај ме да размислам 60 минути, па ќе ти кажам.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!