Мајтап

Виц: Хорор кога ќе снема интернет


Си пишуваат двајца другари, тинејџери на интернет:
Брат да ти кажам колку забегана работа ми се случи вчера.
Кажи брат.
Надвор нели имаше силно невреме и снема интернет.
И што?
Гледам до мене стои едно дете.
И?
Вели дека ми е брат.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!