Мајтап

Виц: Гумичка


Влегува дедо со бастун во градски автобус, а место ни за лек. Гледа некој млад дечко како седи до прозорец и гледа низ него.

Оди до него и почнува да тропка со бастунот. Дечкото се врти, го гледа и му вели:

Дедо, зошто не му ставиш гумичка на бастунот? Гледаш дека многу тропа.

А стариот му враќа:

Да ставел татко ти гумичка кога требало, јас сега ќе седев на твоето место, немаше да стојам.

Коментари

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top