Мајтап

Виц: Граѓанин во УЈП


Оди еден човек во УЈП и прашува:
Кога може да земам одмор?
Но Вие не работите кај нас!
Како мислите не работам, кога цела година рмбам гологлавечки за вас?


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!