Мајтап

Виц: Годишни времиња во Македонија


Четири годишни времиња во Македонија се :
Да ти ебам тоа поленот !
Аман веќе од жешково !
Да ти ебам дождот !
Аман веќе од ладново !


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!