Мајтап

Виц: Евтин роденден


Ало, брачно советувалиште? прашува еден маж на телефон.

Да, повелете.

Имам едно прашање, како можам најевтино да го одбележам роденденот на мојата сопруга?

Едноставно, господине, со сино пенкало на календарот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!