Актуелно

Виц: Дилемата на синот


Синчето му досадувало на таткото:

Тато сакам ова да правам, сакам она да правам.

Таткото отсечно:

Не може, мал си.

Па малиот поштено си прашува:

Тато, сега не ме пушташ, а кога ќе пораснам ќе можам да правам што сакам?

Нема шанса ни тогаш, сине, тогаш ќе бидеш женет!Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!