Мајтап

Виц: Чудна некоја слобода


Судијата го прашува обвинетиот:
Зошто избега од затвор?
Сакав да се оженам.
Хм, чудна претстава имаш за слободата, момче.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top