Мајтап

Виц: Брачна романтика


Жената му вели на мажот:

Говедо, роденден ми е! Ич не си романтичен, никогаш не си бил романтичен и не си ми подарил барен букет цвеќе за роденден.

А тој ладен туш:

Па и ти не си романтична, кога си ми подарила ти гајба пиво за роденден?
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!