Видео

Вистинска магија: На голот со финта од пенал му аплаудираше и противничкиот голман


Без коментар! Секоја чест, мајсторе.

via GIPHY


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!