Видео

ВИДЕО: Кога Ивона ќе се изнервира!


На вестите на Сител во 12ч се случи интересен момент. Додека репортерката известуваше од пред општина Бутел среде вести истовремено се обиде да комуницира и преку телефон, што очигледно предизвика нервоза кај презентерката Ивона Талевска. Погледнете ја нејзината реакција:

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top