Спорт

Видео: И тоа се случи, посрамотен големиот Фалкао!


Фалкао е еден од најголемите футсал мајстори на сите времиња, па иако неодамна објави крај на кариерата и понатаму остана на терените.

Имено, Фалкао пред неколку дена учествуваше на еден хуманитарен натпревар, а после тоа што му го направи фристајлерот Шон Гарние, сигурно уште долго ќе го памети овој натпревар.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!