Еротика

Видео: Гола во етерот (18+)


Џени Скордамаља води емисија на Miami TV, но иако е прилично шармантна, не се водителските способности она по што е најпозната. Имено, сите знаат дека Џени репортажите ги води без гаќички и градник.

А камерите точно знаат кога и каде да го променат фокусот.

Коментари

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top