Мајтап

Виц: Убиствена домаќинка


Во полициска станица:
Шефе, жена убила маж со 12 убоди.
Причина?
Одел бос додека го бришела подот.
Ја уапсивте?
Не, чекаме да се исуши подот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!