Мајтап

Виц: Секс експеримент


Миличок ми здосади да да имаме секс само по дома. Може ли да пробаме на некое друго место?
Важи миличка.
Во лифотот?
Може ќе го заглавиме помеѓу два ката.
А во влезот?
Аааа не! Ќе наиде некој комшија и маани ќе ми наоѓа.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!