Мајтап

Виц: Приемен за цајкани


На приемен за цајкани, влегува првиот кандидат.

Колку се 2 и 2?

Четири.

Точно. Примен сте. Објаснување: паметен.

Влегува вториот.

Колку се 2 и 2?

Пет.

Неточно.

Три?

Неточно.

Четири?

Точно. Примен. Објаснување: снаодлив.

Влегува третиот.

Колку се 2 и 2?

Три.

Колку се 2 и 2?

Три.

КОЛКУ СЕ 2 И 2?

ТРИ.

Примен. Објаснување: упорен.

Влегува четвртиот.

Колку се 2 и 2?

Четири.

А да не се пет?

А да, пет се.

Примен. Објаснување: послушен.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!