Мајтап

Виц: Македонија пат


Мотивациски говор пред работа:

Кои сме ние?

Македонија пат!

Што сакаме?

Да се бориме со снегот како лавови!

Кога ќе се бориме?

Кога ќе се стопи сам!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!