Мајтап

Виц: Ќе ручаме или ќе се плеснеме?


Си доаѓа жената дома и мажот насрчен ја прашува:

Срце, сакаш првин да ручаме или првин да се плеснеме?

Како сакаш ти миличок, па после да ручаме.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!