Блиц

Весела математика: Еве го доказот дека 1+1=3


Поточно доказот за тоа кога 1+1=3. Графитот е напишан во населбата Утрина, Загреб. Повелете, побиј те го сурово точниот одговор. 😀

4-11-eden-i-eden


loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!