Видео

Ве поздрави Мишко Тасев: „Нема да ја сменеме името знамето“


Епска порака од „другарот Мишко Тасев“ – ќе ги смени сите и сите ќе ги стави „претседатели“ – и Груевски и Заев и Иванов…и сè. 😀


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!