Видео

Вака НЕ ТРЕБА да се вози на подмрзнат пат – снимка од излезот на Скопје


Снимкава е направена вчера утро на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!