Видео

Улалааааа!!!


И да не сакаш, ќе се насмееш на оваа симпатична реакција од малиот и неговата „несреќа“ поради одвлеченото внимание од комбето.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top