Вебкафе

Туристот не знаеше што го снајде кога Јамајканката го подзеде меѓу нозе


Тој веројатно мислеше дека ќе одиграат некој жежок танц на подиумот со сексапилната Јамајканка, ама таа реши да му ја покаже опасно провокативната страна на „специјалниот“ јамајкански танц.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!