Вебкафе

Трагично е колку овие илустрации ја прикажуваат болната вистина за нашето општество


Ал Марген, илустратор од Буенос Аирес, Аргентина, ги црта овие илустрации кои со својата конфузна и надреалистична иронија ја покажуваат сета изопачена вистина која ја живее денешното општество.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!