Вебкафе

„Тоа не е бикини, таа е гола“ – еве за што станува збор


Поимот „минијатурен бикини костим“ често се користи во секакви прилики, од секаков дијапазон. А фотките од згодната бринета во златен дводелен костим кои ги објави на Инстаграм ја поделија јавноста во поглед на ставот и мислењето за таквиот моден избор.

На некои им се допаѓа, додека други истакнуваат дека тоа воопшто не е бикини костим, туку само малку „златна“ боја која стратешки ги покрива интимните места. Коментарите се секакви, од целосно позитивни, до целосно негативни. Еве за што станува збор.Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!