Музика

„Свет без граници“ – новата песна со спот на Каролина Гочева во тандем со Дуке Бојаџиев


Музиката, текстот, аранжманот и продукцијата се на проверениот талент на Дуке Бојаџиев. На кларинет е легендата Исмаил Лумановски, виолина свири Владимир Крстев, а на бас е Трајко Симоновски. Уживајте.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!