Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Mr.T feat. Natasha – “No Light, No Light”, македонска преработка со светски квалитет


Екипата е следна: Томе Темелкоски (Mr.T) – гитара, монтажа и продукција, и Наташа – вокал, во овој проект учествуваат и Христијан Конески – видео, Саша Нацевски – режија, Филип Јездиќ – тапани, Бобан Петрески – бас гитара, Оливер Илиески – клавијатури, Лора Штаргоска – актерка.

Преработката гарантирано ќе ви се бендиса. Слушајте и споделувајте.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!