Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: „Горно Дупени“, кој не го слушнал новото песниче од Крсто Роџевски – под итно


Македонска верзија на песната Eye of a Soldier, која е поместена на албумот од Крсто Роџевски, Bitter Almonds.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top