Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Eye Cue со спот за „Мојот крал“


Музиката и текстот се на Бојан Трајковски, аранжманот на Бојан и Дарко Димитров. Снимена е во Music House & studio Dimitrovi, а извршни продуценти се Бојан Трајковски и Васко Павлески.

Продукцијата е на Gorilla Films, а режијата на Јован Куциновски.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!