Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Џез верзија на „Си заљубив едно моме“ – ќе ви се допадне


Екипата е прилепска, Борче Миленкоски на саксофон, Гриша Смугрески на гитара, Гоце Јованоски бас и Кирил Биџоски на тапани. Снимката ја направи Миле Рочески. Уживајте и секако, споделувајте.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!