Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Бени Голдман, „Македонска приспивна“ – дали ќе ја познаете песната?


Macedonia Lullaby е џез препработка на една македонска народна песна во изведба на Бени Голдман. Дали ќе ја познаете? Слушајте и споделувајте, гаѓање на песната во коментари.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!