Видео

Со нив нема заебанција: Погледнете кои се најопасните армии на светот


Земјите од „традиционално“ бурните зони во светот биле принудени да обезбедат воена сила со која нема да има играчка во било кое време. А во нив, секако, спаѓаат и САД, кои ја презедоа улогата на светска полиција.

Колку пари и човечки ресурси трошај најопасните армии на светот и колку нуклеарно вооружување имаат, погледнете на интересното видео.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!