Таратур

Слушнете ја Light The Flame – новата песна од Тоше Проески

Вчера се одбележуват 10 години од последниот концерт на Тоше Проески, а по тој повод на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржи настанот „Ѕвездено небо за Тоше“.

Овој настан традиционално го организираат фан-клубот „Тоше Проески“ и Фондацијата „Тоше Проески“.

На настанот беше промовирана и нова песна насловена „Light the flame“ дело на англискиот продуцент Енди Рајт. Песната е најава за нов албум кој треба да излезе наскоро.